BROMFIETS

Wij bieden aanstaande brommerrijders twee verschillende opleidingen aan

Bekijk onze pakketen

LESSEN

Lespakketten

Rijschool de Kempen biedt aanstaande brommerrijders twee verschillende opleidingen  aan. Het voordeel van deze lespakketten is dat je weet waar je aan toe bent en dat je een korting krijgt op de totaalprijs. Dat rijdt misschien wat relaxter.

bromfiets.jpg
Gratis gebruik van veilige kleding
Tijdens alle brommerrijlessen kun je gratis gebruik maken van veilige kleding van Rijschool de Kempen. Hieronder vallen: jack, handschoenen en helm.
Intakegesprek

Voor een optimaal resultaat en aandacht van de instructeur lessen wij niet meer dan twee cursisten tegelijk!

PRIJSOVERZICHT

GROEP (max. 2 personen)

499,00

  • Aantal lessen 5,5
  • Praktijk examen X
Losse lessen€ 63,50
Praktijk examen€ 195,00
Boeken + cd-rom€ 69,00

LESBROMFIETS

Je rijdt een nieuwe Kymco Agility. Deze uiterst controleerbare bromfiets is uitermate geschikt als lesbromfiets.

EXAMENS

Iedere verkeersdeelnemer heeft een taak in het verkeer! Om die taak goed te kunnen uitvoeren moet je behalve een goede regelkennis ook een goed verkeersinzicht hebben. Je moet gevaar herkennen en voorkomen, de technische eisen van de brommer, scooter of snorfiets weten en je krijgt ook vragen over sociaal- en milieubewust rijgedrag. Kortom, een pittig examen!

Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen en kun je al halen vanaf 15,5 jaar. Het examen kun je zelf reserveren via www.cbr.nl. Hiervoor heb je een eigen DigiD code nodig. Je kunt er ook voor kiezen om het theorie-examen door ons te laten reserveren. De kosten hiervan kun je vinden onder het kopje prijsoverzicht.

Recente theoriematerialen kun je via Rijschool de Kempen aanschaffen. Ga je van iemand spullen lenen of haal je de boeken in de bibliotheek, kijk dan goed of het geen verouderd materiaal is.

Geslaagd voor je theorie en 16 jaar of ouder? Dan kun je gaan beginnen met je praktijklessen en examen doen! Bij je praktijkexamen letten ze op of je de verkeersregels in praktijk toepast en of je goed anticipeert en reageert op het overige verkeer. 
5 uur rijlessen is het gemiddelde voor een AM rijopleiding. De rijlessen worden gegeven op Kymco bromscooters.

Inschrijven

Ben je enthousiast geworden en wil je meteen beginnen? Schrijf je hier dan meteen in.
© 2022 Rijschool de Kempen. All Rights Reserved. Designed with care by The Identity