• image
  • image
  • image
Previous Next

Lessen

Lespakketten

Rijschool de Kempen biedt aanstaande motorrijders een startpakket aan. Het voordeel van dit lespakket is dat je weet waar je aan toe bent en dat je een korting krijgt op de totaalprijs. Dat rijdt misschien wat relaxter. De korting is in onderstaand overzicht al verrekend.

Losse lessen

Geef je er de voorkeur aan de situatie per les te bekijken? Dan kies je voor losse lessen. Je rekent het lesbedrag dan per keer af. De AVB- en AVD-examens koop je los. De prijzen hiervoor vind je in onderstaand overzicht.

Opfrislessen

Heb je al een motorrijbewijs, maar mis je praktijkervaring? Of heb je al een poos niet meer gereden en wil je meer ervaring opdoen? Dan kun je gebruikmaken van onze opfrislessen. De prijs hiervoor vind je in onderstaand schema.

Gratis gebruik motorkleding

Voor alle motorrijlessen kun je gratis gebruikmaken van de motorkleding van Rijschool de Kempen. Hieronder vallen: motorjack, -broek, -handschoenen en –helm.

Intakegesprek

Wil je eerst kennismaken om te zien of het klikt? Of heb je meer uitleg nodig? Dat kan. Neem dan contact op via telefoon of e-mail, zodat we een afspraak kunnen maken.

Jonger dan 24 jaar?

Vanaf januari 2013 zal de leeftijdsgrens voor het behalen van een zwaar rijbewijs worden verhoogd van 21 naar 24 jaar. Ben jij op dit moment jonger dan 24 jaar? En wil je het motorrijbewijs gaan halen? Doe dit dan nog in 2012. De nieuwe regelgeving is dan niet meer op jou van toepassing.

Heb jij al een motorrijbewijs? Of haal je deze voor 2013? Dan heeft de nieuwe regelgeving op jou geen invloed.